Grilování na kontaktních grilech
Kontaktní grilování je způsob grilování, při kterém je pokrm v přímém kontaktu s rozpálenou plochou. Grilovací plocha u těchto grilů je tvořena litinovým tálem, litinovou mřížkou nebo jejich kombinací. Grilovací plochu rozpaluje plamen z hořáků umístěných přímo pod grilovacími plotnami a plechovými rozptylovači tepla, které současně zamezují stékání tuku do hořáků.
Nabídka kontaktních grilů Campingaz >Výhody kontaktních grilů:
- pohodlná a jednoduchá obsluha, lehce a snadno se uvádí do provozu
- rychlé grilování - lze grilovat při otevřeném víku i péci při uzavřeném, hořáky jsou regulovatelné a umožňují grilování při vysoké teplotě i pozvolné grilování dle potřeby
- díky plechovým rozptylovačům tepla nedochází ke stékání tuku do hořáku
- grily z řady Adelaide mají rozdělenou grilovaní plochu na dvě části - litinový tál a litinový rošt
- litinový tál je výborný zejména pro grilování drobnějších pokrmů jako např. slanina, zelenina, dále umožní bezproblémovou přípravu sázených vajec či pokrmů z litých těst (např. bramboráky, omelety, lívanečky, placky a další pochoutky)
- grilování s minimálním použitím tuku
- snadná manipulace pomocí koleček, stabilní konstrukce
- levný provoz
- bezpečné grilování - všechny grily Campingaz splňují bezpečnostní parametry a manipulace s nimi se při správném připojení plynové láhve nemusí nikdo obávat
Nabídka kontaktních grilů Campingaz >